Monique en Marc, twee gedreven opticiens-optometristen

Optiek Mommen is de optiekzaak van Monique en Marc. Wij zijn twee gedreven opticiens-optometristen die elk een eigen specialisatie hebben. Zo vullen we elkaar perfect aan. Dankzij voortdurende bijscholingen en opleidingen blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en kunnen we je altijd het beste advies geven. We hebben heel veel ervaring en vakkennis en een gezonde dosis mensenkennis. We zijn allebei kinderen van zelfstandige ondernemers. Klantgericht ondernemen zit dus in ons bloed. Ons hoogste goed? Jou als klant tevreden naar buiten laten gaan met de perfecte bril of lenzen.

Monique Mommen


Ik studeerde voor opticien-optometrist en werkte daarna zeven jaar in een topzaak in Leuven. Ik deed er veel ervaring op: eerst als stagiaire, later als werkneemster met een heel ruim takenpakket. Tijdens een extra studiejaar specialiseerde ik me in contactlenzen. In 1995 opende ik hier in het Limburgse Heusden-Zolder mijn eigen optiekzaak: Optiek Mommen.
Ik heb altijd heel veel interesse gehad in kleur en styling en volgde daarom een bijkomende opleiding als kleur-, stijl- en imagoconsulente. Die kennis gebruik ik om mijn klanten te begeleiden naar de perfecte bril. Ik ben verantwoordelijk voor de oogmetingen en Polatests , de aan- en verkoop van monturen , zonnebrillen en contactlenzen en de brilstyling . Mijn motto? Mijn job is geslaagd als de klant tevreden is!

Marc Schryvers


Ik volgde een bedrijfseconomische opleiding en was twaalf jaar actief in de verpakkingsindustrie. Toen Optiek Mommen in 1997 in winkeloppervlakte verdubbelde, kreeg de optiekmicrobe me te pakken. Ik schoolde me om tot opticien-optometrist en stapte mee in de zaak. Ik verleen glasadvies, meet inslijpcoördinaten perfect op, slijp de glazen met grote precisie en doe herstellingen en aanpassingen van monturen. Mijn motto? Ik ben pas tevreden wanneer ik perfect passende brillen met mooi ingeslepen glazen kan afleveren die mijn klanten een comfortabel zicht geven.

 

Neem gerust contact op voor een afspraak of spring eens binnen in onze optiekzaak in Heusden-Zolder.