Monique en Marc, twee gedreven opticiens-optometristen

Optiek Mommen is de optiekzaak van Monique en Marc. Wij zijn twee gedreven opticiens-optometristen die elk een eigen specialisatie hebben. Zo vullen we elkaar perfect aan. Dankzij voortdurende bijscholingen en opleidingen blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en kunnen we je altijd het beste advies geven. We hebben heel veel ervaring en vakkennis en een gezonde dosis mensenkennis. We zijn allebei kinderen van zelfstandige ondernemers. Klantgericht ondernemen zit dus in ons bloed. Ons hoogste goed? Jou als klant tevreden naar buiten laten gaan met de perfecte bril of lenzen.

Monique Mommen

Met pijn in het hart en intens verdriet, moet ik jullie melden dat Monique op 02 maart 2020 heel zachtjes ingeslapen is. Het gevecht tegen de hersentumor was een ongelijke strijd, die zij nooit kon winnen. Zij leeft nu verder in onze herinneringen.

Marc Schryvers


Ik volgde een bedrijfseconomische opleiding en was twaalf jaar actief in de verpakkingsindustrie. Toen Optiek Mommen in 1997 in winkeloppervlakte verdubbelde, kreeg de optiekmicrobe me te pakken. Ik schoolde me om tot opticien-optometrist en stapte mee in de zaak. Ik verleen glasadvies, meet inslijpcoördinaten perfect op, slijp de glazen met grote precisie en doe herstellingen en aanpassingen van monturen. Mijn motto? Ik ben pas tevreden wanneer ik perfect passende brillen met mooi ingeslepen glazen kan afleveren die mijn klanten een comfortabel zicht geven.

 

Neem gerust contact op voor een afspraak of spring eens binnen in onze optiekzaak in Heusden-Zolder.