Opticiens met een duidelijke missie en een visie


Onze missie
Bij Optiek Mommen streven we ernaar om je zicht te optimaliseren door je te begeleiden rond drie pijlers: goed zien , gezond zien en er stralend uitzien . De speerpunten in onze klantgerichte aanpak? Een professionele oogmeting, begeleiding in de keuze van het montuur en de glazen en vakkundig gemonteerde kwaliteitsglazen in ons eigen atelier. Ook voor deskundig advies over lenzen en zonnebrillen kun je op ons rekenen. De gezondheid van je ogen staat altijd centraal. En dat in combinatie met een optimaal, ontspannen en modieus zicht. Zo garanderen we je als opticiens een goed zicht op lange termijn.

Onze visie
Het gevoel van een gezond, optimaal en ontspannen zicht is bij Optiek Mommen van groot belang. We maken tijd om samen met jou dit gevoel te bereiken. Duurzaamheid en gezondheid zijn waarden die we vertalen naar onze brillenglazen, lenzen en zonnebrillen. De beste garantie voor comfort op lange termijn!

 

Schenk jezelf ook het aangename gevoel van een comfortabele bril, zonnebril of lenzen. Neem contact op voor een afspraak met onze opticiens Monique of Marc of spring binnen in onze optiek in Heusden-Zolder.