Een sfeervolle optiek in het hartje van Heusden-Zolder

Optiek Mommen in het Limburgse Heusden-Zolder is een stijlvol ingerichte optiekzaak waar een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding centraal staan. We verwelkomen je graag in een gemoedelijke sfeer en helpen je om goed en gezond te zien én er goed uit te zien.

Onze uitdaging? We maken tijd voor iedereen die niet meer voldoende of niet comfortabel ziet. We verbeteren je zicht en laten je stralen. Dat doen we met een professionele oogmeting, een juiste montuurkeuze en vakkundig gemonteerde kwaliteitsglazen. Maar ook met advies over brilstyling, lenzen en zonnebrillen. Wij streven ernaar om jouw zicht te optimaliseren: de beste garantie op comfort op lange termijn!

Om je optimaal te begeleiden en adviseren, werken we het liefst op afspraak. Zo vermijden we lange wachttijden en hebben we rustig de tijd voor de professionele oogmetingen, de keuze van je montuur en glazen en de opmeting van de inslijpcoördinaten van je brillenglazen.

Zoeken naar parkeerplaats is niet nodig: voor de optiek vind je een ruime gratis parking met een hellend vlak voor rolstoelgebruikers of kinderwagens.

Wil je meer weten over onze aanpak of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom eens langs in onze optiek wanneer je in de buurt van Heusden-Zolder bent.