Voel je je vaak moe en futloos?

Is je weegschaal niet je beste vriend?

Of wil je meer weten over gezonde voeding specifiek voor jouw lichaam? 

 

Dan ben je van harte welkom voor een gratis bodyscan tijdens de gezondheidsdag bij Optiek Mommen.

 

 

   Hallo, ik ben Liesbeth

   Ik ben Liesbeth Jacobs, zaakvoeder van Libeau in Zonhoven. Ik ben gediplomeerd kinesist en schoonheidsspecialist. De laatste jaren     gaat mijn passie uit naar gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Mensen helpen om op een gezonde en verantwoorde manier       hun eetpatroon te wijzigen waardoor ze meer energie krijgen, afvallen, maar ook van allerhande kwaaltjes verlost geraken, dat is         mijn missie! En hiervoor heb ik onlangs een extra opleiding voltooid.

   Gratis bodyscan

   Op 4 mei kan je bij mij terecht voor een gratis bodyscan. We meten de samenstelling van jouw lichaam, met name het percentage     vetgehalte, spiermassa en vochtgehalte. Je krijgt op die dag een korte uitleg over je resultaten en wat je eraan kan doen! 

Wist je dat een burnout te voorkomen is met de juiste voeding en beweging? En dat je je menopauze klachten onder controle krijgt met een aangepast dieet. En voor de sporters onder jullie: een juiste voeding levert betere prestaties!

Een extraatje

Heb je na je bodyscan met korte uitleg interesse in een begeleidingstraject bij LiBeau, dan krijg je maar liefst 10% korting op je programma en een gratis huidanalyse. De voorwaarde is wel dat je intekent op 4 mei.


Maak een afspraak

Interesse in een gratis bodyscan, maak dan vlug je afspraak op 011/53.83.61 of ga even langs bij Optiek Mommen. Je kan bij mij terecht van 10.00u tot 17.30u.

 

Tot 4 mei!

 

Meer info                

Maak een afspraak

Bestel uw contactlenzen

Optiek Mommen

Molenstraat 153550 Zolder011-53 83 61

Bekijk openingsuren