Wist je dat er brillen bestaan die je nachtblindheid verminderen?

Zie je minder scherp zodra het duister wordt? Schat je afstanden moeilijker in als er weinig licht is? Of word je ‘s nachts vaak verblind door de lichten van je tegenliggers? Dan heb je waarschijnlijk last van nachtblindheid. Het goede nieuws? Met de innovatieve technologie van de DNEye ® Scanner van Rodenstock meten we oogafwijkingen bij verschillende lichtomstandigheden. Het resultaat? De DNEye glazen van Rodenstock geven je scherper zicht, je neemt beter contrasten waar en je nachtblindheid vermindert. Zo kun je ook ’s nachts veilig autorijden.

De nieuwe DNEye scanner van Rodenstock

  • Je sterkte voor ver.
  • Je oogafwijkingen bij verschillende lichtomstandigheden. Ideaal voor degenen die denken dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking 's nachts of bij schemer, anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil.
  • Je sterkte voor dicht.
  • De kanteling van je ooglens terwijl je leest. Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan waardoor je niet optimaal scherp ziet.
  • De oppervlakte van het hoornvlies om mogelijke afwijkingen op te sporen.
  • De transparantie van je ooglens. Zo kunnen we op een eenvoudige manier cataract vaststellen.
  • De dikte van je hoornvlies en de inwendige oogdruk. 
  • De oogdruk

Standaard oogmetingen houden geen rekening met de kanteling van je ooglens tijdens het lezen en je veranderende pupilgrootte onder verschillende lichtomstandigheden. Rodenstock biedt hier dé oplossing!

Optimaal, ontspannen zien met de Rodenstock DNEye-glazen

Wil jij genieten van een optimaal, ontspannen zicht? Wil je meer contrast en kleuren zien? De meetwaarden van de DNEye ®scanner worden verwerkt in de productie van je glazen wat resulteert in een optimaal scherpte en een ontspannen zicht overdag, in het schemer en in het donker. Je voelt je veilig achter het stuur en relaxed aan je computerscherm. 

Maak een afspraak

Bestel uw contactlenzen

Optiek Mommen

Molenstraat 153550 Zolder011-53 83 61

Bekijk openingsuren