Optiek Mommen en webshop iLens: het perfecte duo

 

Optiek Mommen maakt het je graag gemakkelijk. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met iLens, dé webshop voor contactlenzen. Jouw voordeel? Je geniet vanaf nu van de ijzersterke combinatie van ons professionele advies, onze persoonlijke begeleiding én het comfort van online bestellen.

Voor wie de eerste keer contactlenzen bestelt

Is het de eerste keer dat je voor contactlenzen kiest? Dan kom je bij ons langs voor een professionele contactlensaanpassing. We starten met een oogmeting en kijken eveneens of het oog geschikt is voor contactlenzen. Het resultaat van die metingen bepaalt samen met je levensstijl en behoeften de ideale lenzen voor jou. Je leert je lenzen in- en uitdoen, je krijgt instructies over het dragen en onderhoud van je lenzen en er volgen nog één of meerdere na-controles. Ben je tevreden met je lenzen, dan bestel je je lenzen online tegen een scherpe prijs en kies je voor thuislevering of afhaling in onze optiekzaak. 

 
 
Voor wie al contactlenzen draagt

Draag je al contactlenzen? Dan kies je uit het ruime assortiment aan dag-, week- en maandlenzen van iLens. Wat je daarvoor moet doen? Surf naar www.ilens.be/optiekmommen. Op die manier wordt onze optiekzaak meteen als jouw servicepunt vastgelegd en ben je automatisch verzekerd van een professionele opvolging van de geplaatste bestelling en betrouwbare nazorg. De producten zelf kun je in onze winkel komen ophalen of bij je thuis laten leveren, aan jou de keuze. Indien je dat wenst, controleren we ook even je ogen wanneer je bij ons langskomt. Zo hou je je ogen in topconditie en geniet je altijd van optimaal draagcomfort. Maak het je makkelijk en probeer het uit!

 


Bewaren
Bewaren

Maak een afspraak

Bestel uw contactlenzen

Optiek Mommen

Molenstraat 153550 Zolder011-53 83 61

Bekijk openingsuren