Wil je OPTIMAAL zien, horen, stappen en eten?

Kom dan langs tijdens onze gezondheidsdag op zaterdag 4 mei

en kies voor één of meerdere GRATIS analyses.

  

Optiek Mommen heeft voor jou vijf professionals bij elkaar gebracht.

  • Chantal, onze glasexperte van Rodenstock, staat in voor de unieke DNEye-scan van je ogen en vertelt je meer over hoe jij optimaal kan zien, zowel overdag als 's nachts. De DNEye scanner meet je oogfouten veel nauwkeuriger dan al de andere toestellen op de markt. Je gaat naar huis met een waardecheque van maar liefst €100.00. Dit als bedankje voor het laten screenen van je ogen tijdens onze gezondheidsdag.   

Meer info         

  • Heb je het gevoel dat mensen te stil en onduidelijk praten? Zet je de televisie en radio vaak luider?  Bij Kim, onze audiologe van Aurilis, kan je terecht voor een gratis screening van je gehoor. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag.  Je weet meteen of je gehoorverlies hebt. Indien je dat wenst, vertelt Kim jou welke stappen je kan ondernemen voor een optimaal horen.

     

                         Meer info                           

  • Bij Ruud, zaakvoerder van Footlife, kan je een loopanalyse laten doen door te stappen over de de loopmat van RS Scan. Je krijgt informatie over de drukverdeling en afwikkeling van je voeten tijdens het stappen. Hij vertelt je, indien nodig, wat jij kan doen voor jouw optimaal stappen. Kom langs voor een loopanalyse op 4 mei en geniet van de actieprijs bij aankoop van een paar steunzolen! 

     MEER info     

  • Voor je lichamelijk welbehagen en je eetgewoonten kan je terecht bij Liesbeth van Libeau. Aan de hand van een bodyscan wordt je lichaamssamenstelling in kaart gebracht en indien nodig, je voedingspatroon bijgestuurd voor een optimaal eten. Liesbeth verwent je op 4 mei met 10% korting en een gratis huidanalyse, als je inschrijft voor een begeleidingstraject bij LiBeau.

                                                 meer info        

  • Eef van Healthy Smile weet alles over de positieve eigenschappen van sapjes voor je algemene gezondheid maar ook specifiek voor je ogen. Slowjuicen is hot maar voor velen nog onbekend. Eef verzorgt op 4 mei onze gezonde sapjesbar en organiseert twee workshops slowjuicen voor een optimaal sappig genieten thuis! 

                                              Meer info    

                                                        

Iedere bezoeker kan tijdens de gezondheidsdag proeven van een heerlijk vers gejuiced sapje of smaakwatertje aan onze sapbar.  En ...  je gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag en veel gezondheidstips!

 

Heb je interesse in de DNEyscan, de bodyscan of wil je deelnemen aan een workshop slowjuicen (gezonde sapjes maken), reserveer dan tijdig want de plaatsen zijn beperkt. Voor de hoor-en loopanalyses kan je vrij binnen lopen. Reserveren kan in de winkel of telefonisch op 011/53.83.61

Zien we elkaar op 4 mei?

Monique, Marc, Chantal, Kim, Ruud, Liesbeth, Eef

 

Maak een afspraak

Bestel uw contactlenzen

Optiek Mommen

Molenstraat 153550 Zolder011-53 83 61

Bekijk openingsuren